Handige links voor je vakantie

Wij van Kinderdragerhuren.nl weten hoe het is om met kinderen op pad te gaan. We hebben daarom alvast een aantal handige links voor jou verzameld. 

Met een baby de bergen in

Krijgt een baby last van hoogteziekte? Hoe doe je dat met eten, verschonen en slaapjes? Journalist Veerle Witte van National Geographic ging met een kinderdrager van Kinderdragerhuren.nl en haar 8 maanden oude kindje de Oostenrijkse bergen in. Dit zijn haar tips over het reizen naar de bergen met een kleintje!

 

Bidroom.com

Bidroom laat aangesloten hotels maar 2 procent commisie betalen. Als klant heb jij daarom altijd de goedkoopste prijs. Om de beste deals te kunnen bekijken moet je je wel aanmelden (gratis). 

ANWB

De ANWB heeft een aantal leuke kinderwandelingen in Nederland op een rij gezet. Zo wordt het wandelen voor de kinderen die al zelf kunnen lopen een stuk leuker. 

Visit Tirol

Oostenrijk en met name Tirol is een ideale bestemming voor gezinnen. In Tirol is veel te ontdekken, te spelen en te spetteren.

Ted&Fred

Ted&Fred maakt het shopfeestje nog leuker. Je kan bij Ted & Fred spullen kopen voor de inrichting van je baby- of kinderkamer maar ook speenkoorden en bijtringen zijn hier te vinden.

Skyscanner.nl

Niet teveel betalen voor je vliegtickets? Skyscanner heeft het Beste Tijd om te Boeken overzicht in kaart gebracht zodat je kunt zien wanneer je goedkoop kan reizen.

Heb jij een handige of leuke link die hier nog niet tussenstaat? Mail ons gerust met suggesties info@kinderdragerhuren.nl

CONTACT

info@kinderdragerhuren.nl

WhatsApp: 06 21 55 42 32

Rietoever 22

2371JL Roelofarendsveen

©2019 by kinderdragerhuren.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now