Kinderdrager Osprey Poco

De kinderdrager van Osprey die wij verhuren kun je het beste vergelijken met een backpack. De kinderdrager is zeer comfortabel om te dragen en heeft een stevig alluminium frame en een ingebouwd stoeltje die je stevig op de grond kunt neerzetten. 

Naast een kind heeft de kinderdrager nog veel ruimte (11 liter) voor bagage zoals bijvoorbeeld wat kleding, proviand en een fototoestel. 

Wij vervangen regelmatig onze kinderdragers. Grote kans dus dat je met een splinternieuwe kinderdrager op pad gaat.

Onze tarieven

1 t/m 3 dagen     

     €35,00​​

1 week      

     €40,00

2 weken      

     €65,00

3 weken   

     €85,00

4 weken   

     €99,00​​

Langer dan 4 weken

     Prijs op aanvraag

Veel bagageruimte nodig? 

Huur dan de Osprey Poco Plus of Premium voor €1,00 extra per huurdag. De Premium heeft 39liter inhoud (inclusief handig afritsbare dagrugzak).

Verzending

Eventuele verzendkosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen:

Nederland: €6,75

België: €13,,00

Gebruik

De Osprey Poco kan worden gebruikt vanaf het moment dat uw kindje zelfstandig kan zitten, vaak is dat al vanaf 6 maanden, tot 20 kilo. Voor een ongeoefend iemand is het tillen van 20 kilo echter geen gemakkelijke opgave. Wij adviseren daarom om de kinderdrager niet te gebruiken als uw kindje zwaarder is dan 18 kilo. 

Bagageruimte

De standaard kinderdrager die wij verhuren (Osprey Poco) heeft nog veel ruimte (11 liter) voor bagage zoals bijvoorbeeld wat kleding, eten en een fototoestel. Genoeg voor een dagje er op uit.

WIl je meer spullen meenemen? Huur dan de Osprey Poco Plus of Premium. In de Poco Premium past maar liefst 39 liter (dit is inclusief een handig afritsbaar dagrugzakje). Je huurt de Premium voor €1,00 extra per huurdag.

Verstelbare en ademende rug

Je kunt de achterkant van de kinderdrager aanpassen om de perfecte pasvorm te hebben tijdens het dragen. Dit kan ook tijdens het wandelen zelf vanwege de zogenaamde Fit-On-The-Fly heupgordel. 

De achterkant heeft een geventileerde achterpaneel waardoor je minder gaat zweten dan bij andere typen rugdragers. 

Verstelbaar voor het kind

Het kinderzitje is verstelbaar naar gelang de bouw van uw kindje. Ook voetbeugels en veiligheidsgordel kunnen worden aangepast aan het gewicht, de lengte en de vorm van uw kind.

Het stoeltje is daarnaast erg zacht en comfortabel. 

Even pauzeren?

De onderkant van het frame kan worden uitgeklapt zodat de kinderdrager even kan worden neergezet. 

Handig als ook de drager even wil uitrusten.

Regenbescherming

Regen is geen excuus om niet op pad te gaan; ook een goed zichtbare regenhoes is aanwezig zodat uw kindje volledig droog kan zitten. 

Zonbescherming

De kinderdrager heeft een ingebouwde zonnekap  met SPF50-zonwering. 

Zo kan je kindje tijdens uitstapjes heerlijk even bijkomen van alle indrukken. Zzzzz... Slaap lekker!

Ophalen of Verzenden

De kinderdrager kan op onze locatie in Roelofarendsveen worden opgehaald.

 

Indien je kiest voor verzenden, versturen wij de kinderdrager in noppenfolie naar jouw huisadres, een PostNL-punt of gewoon naar je vakantieadres (alleen in NL). De verzendkosten van € 6,75 zijn niet in de huurprijs inbegrepen.

Meer weten?

Heb je vragen over dit huurartikel of over onze werkwijze? Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of stuur een mail met je vraag naar info@kinderdragerhuren.nl

Kinderdrager reserveren

Met het reserveringsformulier kun je direct een reservering plaatsen.

 

Na ontvangst van je reserveringsaanvraag controleren we beschikbaarheid en ontvang je van ons een bevestiging van je aanvraag met een prijsopgave. Je huurartikel is definitief voor jou gereserveerd zodra wij de betaling hebben ontvangen.

 

Wij versturen het huurartikel altijd 2 dagen voordat de huurperiode begint. Wil je nog meer zekerheid inbouwen? Kies dan een eerdere ingangsdatum. Zorg ervoor dat je het artikel op de dag na de laatste huurdag bij ons terugbrengt of terugstuurt.

Heb je bijzondere wensen, wil je het artikel laten bezorgen op een ander adres of een PostNL-punt, of heb je gewoon behoefte aan extra informatie? Vermeldt het bij 'Vragen of opmerkingen'.

Let's go exploring!

CONTACT

info@kinderdragerhuren.nl

WhatsApp: 06 21 55 42 32

Rietoever 22

2371JL Roelofarendsveen

©2019 by kinderdragerhuren.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now