Over ons

Wij zijn Robert-Jan en Didi Roks. Samen met onze kinderen gaan we er graag op uit om de wereld om ons heen te verkennen. 

2019
Toen wij ons in het voorjaar van 2019 aan het oriënteren waren op de aanschaf van een kinderdrager schrokken wij van de prijzen voor een nieuwe kinderdrager. Een kinderdrager is typisch zo'n product die je maar 1x, 2x of zelfs maar 3x gebruikt tijdens de baby- en peuterjaren van je kindje.  

Toch besloten we om er eentje aan te schaffen. En dan maar gelijk een goede. Want je wilt toch het beste voor je kindje?

Tijdens de eerste boswandeling met de kinderdrager waren we gelijk enthousiast. Ineens voelden we ons mobieler en kregen we de mogelijkheid om van de gepaande paden af te wijken. Ook ons kindje zag de wereld weer vanuit een heel ander perspectief.  In combinatie met het draagcomfort bedachten we: dit gun je toch alle ouders? 

2020

Dit was maar het begin. We merkten dat er veel behoefte is aan het huren van vakantiespullen. Vanwege onder andere ruimtebrek bij huurders thuis en duurzaamheidsoogpunt. We besloten daarom ons assortiment uit te breiden. 

Wanneer ga jij op avontuur met de spullen van kinderdragerhuren.nl?

Let's go exploring!

CONTACT

info@kinderdragerhuren.nl

WhatsApp: 06 21 55 42 32

Rietoever 22

2371JL Roelofarendsveen

©2019 by kinderdragerhuren.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now