Veelgestelde vragen

Hulp nodig? Hieronder vindt je onze antwoorden op de meestgestelde vragen. Als het antwoord op je vraag hier niet tussen staat, neem dan gerust contact met ons op via info@kindedragerhuren. We kijken graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Algemeen Kinderdrager

Wanneer is een kinderdrager geschikt?


Een kinderdrager is een rugzak met een frame en een ingebouwd stoeltje voor een kindje dat zelfstandig kan zitten. Zodra een baby een maand of acht, negen is, wordt hij meestal te zwaar voor een draagzak. Vanaf die tijd biedt een rugdrager uitkomst.
Tot welke leeftijd is de kinderdrager geschikt?


Een kinderdrager kan worden gebruikt tot je kindje 3 of 4 jaar is. Dit hangt vooral af van het gewicht van jouw kindje. Wij adviseren om geen kinderdrager meer te gebruiken als jouw kindje zwaarder is dan 18kg.
Kan de kinderdrager mee in het vliegtuig als handbagage?


​Vaak mag een kinderdrager net zoals bijvoorbeeld een buggy mee als handbagage als hierin je kindje wordt vervoerd. Maar omdat niet alle vliegmaatschappijen dezelfde regels hanteren adviseren we je om even met je vliegmaatschappij contact op te nemen.
Beschikken alle kinderdragers over een regenhoes en zonnekap?


Ja, al onze dragers zijn uitgerust met een goed zichtbare regenhoes en een ingebouwde zonnekap met SPF50-zonwering. Geen excuus meer om niet op pad te gaan.
Hoe nieuw zijn jullie kinderdragers?


Al onze kinderdragers worden na gebruik geinspecteerd en schoongemaakt en als nieuw aan jou geleverd. Al onze spullen zijn van dit seizoen, of vorig seizoen en vervangen onze producten regelmatig. Er is dus een goede kans dat je met een gloednieuwe drager op pad gaat!

Hoe het werkt

Wanneer krijg ik de borgsom terug?


De borgsom wordt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 5 werkdagen nadat u de gehuurde artikelen heeft ingeleverd, weer naar u bankrekening teruggestort. Bij schade of complete vermissing van het huurartikel wordt de borg gedeeltelijk of volledig ingehouden.
Hoe ver van te voren moet ik reserveren?


Hoe eerder hoe beter. Het is altijd raadzaam om je reservering zo vroeg mogelijk vast te leggen. We hebben genoeg voorraad maar in de vakantieperiodes en rond de feestdagen kan het druk zijn.
Wanneer moet ik betalen?


Nadat wij je reserveringsaanvraag hebben ontvangen ontvang je van ons een bevestiging met een kwitantie. De kwitantie dient uiterlijk binnen 14 dagen, maar tenminste 3 dagen voor aanvang van de huurperiode te worden betaald. Na betaling is je reservering definitief bevestigd. Betaal je niet binnen 14 dagen dan vervalt de voorlopige reservering.
Moet ik betalen voor de dagen dat ik ophaal en terugbreng?


Nee, alleen de huurperiode wordt in rekening gebracht. Wij sturen het huurartikel altijd 2 dagen voordat de huurperiode begint. Wil je nog meer zekerheid inbouwen? Kies dan een eerdere ingangsdatum. Zorg ervoor dat je het artikel op de dag na de laatste huurdag bij ons terugbrengt of terugstuurt.

Verzenden: leveren en retournering

Hoe werkt verzending?


Wij het huurartikel met PostNL. Wij versturen het huurartikel altijd 2 dagen voordat de huurperiode begint. Zodra het huurartikel is verzonden ontvang je van ons een track & trace code. Bij retoursturen gebruik je de verpakking waarin je het huurartikel hebt ontvangen. Zo helpen we het millieu ook een handje.
Is verzending inbegrepen?


Om klanten ook de mogelijkheid te geven om het huurartikel op te halen in Roelofarendsveen is verzending NIET bij de prijs inbegrepen. De kosten voor retoursturen zijn voor eigen rekening. We raden aan om in overweging te nemen het huurartikel aangetekend retour te zenden (+ € 1,75), aangezien u verantwoordelijk bent voor het huurartikel totdat we het huurartikel in ontvangst nemen.
Hoe stuur ik het gehuurde artikel retour?


Simpel! 1. Verpak het huurartikel in de meegeleverde verpakking 2. Maak online een verzendlabel aan via https://www.postnl.nl/versturen/pakket-versturen/ 2a. Kies het juiste formaat 2b Stuur retour naar: Kinderdragerhuren.nl Rietoever 22 2371 JL Roelofarendsveen We raden aan om in overweging te nemen het huurartikel aangetekend retour te zenden, aangezien u verantwoordelijk bent voor het huurartikel totdat we het huurartikel in ontvangst nemen.
Verzenden jullie ook in België?


Jazeker. Naar België verzenden wij met DHL. De verzendkosten bedragen €13,00. Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending.

Algemeen fietskar

Kan de fietskar ook achter een racefiets gemonteerd worden?


Ja, de fietskar kan aan iedere fiets worden vastgemaakt. De fabrikant geeft in haar veiligheidsinstructies aan om de snelheid van 25km p/u niet te overschrijden.
Hoe hard kan je met de fietskar?


De fabrikant van de fietskar geeft in haar veiligheidsinstructies aan om de snelheid van 25km p/u niet te overschrijden.
Wat is het maximale gewicht dat in de fietskar mag?


Maximaal belastbaar gewicht is 45kg. Maar hoe zwaarder je de fietskar belast hoe zwaarder het wordt om te fietsen.
Heeft de fietskar ook een babysling / babyschaal?


De Thule Coaster XT is geschikt voor het bevestigen van een babyschaal / babysling (tot 10 maanden). De babysling kan ook bij ons worden gehuurd voor €1,50 per dag. Vermeld al je wensen en vragen bij de reserveringsaanvraag zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.
Kan de fietskar aan iedere fiets gemonteerd worden?


Ja, dat kan! De fietskar is, eventueel met een adapter die wij kunnen meeleveren, aan iedere fiets vast te maken. Van racefiets tot stadsfiets. Twijfel je? Stuur een email naar info@kinderdragerhuren.nl en we helpen je graag verder.

Algemeen

Kan ik een reservering annuleren?


​Als je vakantie door omstandigheden niet door kan gaan dan kun je de overeenkomst annuleren. Wij hanteren de volgende voorwaarden: - Annuleer je de overeenkomst langer dan 21 dagen voor de afgesproken ingangsdatum wordt er niks ingehouden. Je kan dan de overeenkomst kosteloos annuleren. - Annuleer je de overeenkomst tussen de 15 en 21 dagen voor de afgesproken ingangsdatum wordt er 25% van de huurprijs in rekening gebracht. - Annuleer je de overeenkomst tussen de 8 en 14 dagen voor de afgesproken ingangsdatum wordt er 50% van de huurprijs in rekening gebracht. - Annuleer je de overeenkomst binnen 7 dagen voor de afgesproken ingangsdatum wordt er 100% van de huurprijs in rekening gebracht.
Ik hou van wat ik huur! Kan ik het van jullie kopen?


Absoluut! Mail ons (info@kinderdragerhuren.nl) en wij geven je de prijs waarvoor je het artikel van ons kunt overnemen.
Ik zou willen dat jullie dit ook verhuurden...


Fantastisch! Vertel ons welk artikel wij zouden moeten verhuren. Een reishoes voor de kinderwagen, skikleding, kampeerspullen? E-mail ons op info@kinderdragerhuren.nl met suggesties.

CONTACT

info@kinderdragerhuren.nl

WhatsApp: 06 21 55 42 32

Rietoever 22

2371JL Roelofarendsveen

©2019 by kinderdragerhuren.nl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now